Zeka Atölyesi

YENI EGITIM TASARIMI:

ATÖLYE YAKLASIMI

ZEKA ATÖLYEMIZDE BILIME DEGER KATAN NESILLER YETISTIRIYORUZ

Zeka Atölyesi

 

 Zeka (akil) oyunlari dersinde ögrencilerin sahip olduklari zekâ potansiyellerinin farkina varmalarinin saglanmasi, sahip olduklari potansiyelin gelistirmesi; karsilastiklari problemler karsisinda orijinal ve yeni çözüm yollari gelistirmesi, pratik düsünmesi, sorun durumunda dogru kararlar verebilmesi gibi bir dizi beceri ve yeterliliklerin gelistirmesi amaçlanmaktadir.

 

Zeka atölyemizde dört farkli zihinsel gelisim masasi vardir. Bu masalara zihinsel gelisimlerine etki eden stratejik, uzamsal, görsel ve grup oyunlari bulunmaktadir. Ögrenciler her ders saatinde masalarini degistirerek tüm zihinsel becerilerini kullanmaktadirlar. Bu dört masada ki oyunlari tüm ögrenciler oynadiktan sonra masalarda ki oyunlar degistirilerek yeni oyunlar konulur. Bunu yaparak hem oyunlarin siradanlasmasinin  önüne geçmis hem de yeni stratejilere yönelmesini saglamis oluyoruz.

 çocuklarin oynarken ögrenmesi ve ögrenirken bir çok farkli açidan gelisim süreçlerine katki saglamasi için,  Okul öncesi ve Ilkögretim okullarinin, ögrencilerine kaliteli egitim verebilmeleri yönünde çözüm ortagi olarak hizmet vermektedir.

Amacimiz, vermekte oldugumuz  branslar ile hedeflediginiz  basariya ulasmanizda sizlere yardimci olmaktir.